fbpx

OGRADE ZA MONTAŽNE KUĆE

U današnje vrijeme sve je popularnija izgradnja montažnih kuća koja pruža izvrsnu mogućnost sastavljanja predgotovljenih elemenata na gradilištu. Način građenja omogućuje useljenje u roku dva do tri mjeseca od ishođenja građevinske dozvole. Zahvaljujući mogućnosti brzog useljenja, u Sloveniji se jako povećao interes za takve oblike stambenih objekata, a zatim je uslijedio brz razvoj vrhunskih tvrtki za izgradnju montažnih kuća. Većina želi da izgled doma prati najnovije smjernice, a tome uvelike doprinosi i ograda.

Tvrtka MN Group d.o.o. nastoji da ograde budu prikladne za baš svaki dom, stoga nam mnogo znači mogućnost suradnje s različitim tvrtkama koje grade montažne objekte. Usprkos drvenoj konstrukciji takvih objekata, nudimo vam sustav pričvršćivanja ograda koji će osigurati jednaku čvrstoću kao ugradnja u beton.

Nudimo dva postupka ugradnje – bočni i standardni. Sustav bočne ugradnje u montažne kuće: Prilikom izmjere vašeg objekta dogovaramo se o modelu i točnom mjestu ograde i dodjeljujemo vam termin montaže. Na dogovorenom mjestu se u zid izbuši određen broj rupa koje će biti dovoljne za vrhunsku čvrstoću vaše tipske ograde. U rupu se pričvrste spax vijci, a na njihov se kraj zavare navojne šipke. Kada se sve zajedno učvrsti u zid montažne kuće, na navojne šipke može se pričvrstiti cijela ograda. Standardna se ugradnja od bočne razlikuje samo po mjestu uglavljivanja stupića. Kod tog postupka stupići se učvršćuju u tlo pomoću spax vijaka koji drže nosače za stupiće.

Res ne bi imeli brezplačne izmere?Prepustite to našim strokovnjakom.