fbpx

FENCE

U skladu s našim dugogodišnjim iskustvom, želji za neprestanim usavršavanjem i prilagođavanjem vrtnih ogradnih sustava, predstavljamo vam našu inovaciju, ogradu Fence.

Model ograde Fence naš je najnoviji tip vrtne ograde koji je unikatan u svim pogledima. Pruža izgled moderne i suvremene elegancije koja je potrebna vašem objektu kako bi zasjao u svom potpunom sjaju. Ogradu Fence čini jedinstven stupić koji povezuje dva panela na svakoj strani i koji se može u potpunosti prilagoditi na način da oba panela nakon montaže budu jednake duljine na obje strane.

Dostupna je u brojnim bojama pa se bolje stapa s vašom okolicom te sja u odabranoj boji koja će vaš objekt učiniti modernijim i elegantnijim.

Svi aluminijski sastavni elementi MN ograde proizvedeni su od visokokvalitetnog eloksiranog aluminija koji postupkom eloksiranja dobiva vrhunsku zaštitu od svih vanjskih utjecaja (kiše, vjetara, sunca, snijega) te ne zahtijeva nikakvu njegu i održavanje. Jamčimo vam da će ograda i nakon višegodišnje upotrebe izgledati kao nova.

Dostupna je već od 125 € po dužinskom metru s montažom,a nudimo vam i besplatnu izmjeru u cijeloj Sloveniji.

Res ne bi imeli brezplačne izmere?Prepustite to našim strokovnjakom.