fbpx

ALUMINIJSKE OGRADE

Visoka, certificirana kvaliteta

Otpornost na vremenske utjecaje

Prilagodljiva i brza montaža

Gotovo bez održavanja i bez otisaka

Naša obiteljska Tvrtka MN GROUP d.o.o. izrađuje i montira aluminijske ogradne sustave koji su pogodni za stambene kuće i poslovne objekte. Kod adaptacija i novogradnji projektanti, investitori i privatne osobe odlučuju se za materijale koji su vječni i ne zahtijevaju održavanje, a osim toga su modernog i estetskog izgleda. Aluminijske ograde pružaju sve navedene značajke.

Aluminijske ograde prikladne su za primorska mjesta jer su vrlo otporne na sol i koroziju.

Naše vanjske i unutarnje aluminijske ograde izrađene su od visokokvalitetnog eloksiranog, brušenog i anodiranog aluminija. Prikladne su za montažu na balkone i terase, unutarnja i vanjska stubišta, uz bazene i u okolici kuće te za sve poslovne objekte iz vizualnih i sigurnosnih razloga.

U usporedbi s klasičnim ogradama od inoksa, aluminijske su ograde lakše i montiraju se vijcima, a njihov izgled je identičan ogradama od inoksa. Prednosti aluminijskih ograda su estetika i sigurnost, a za razliku od ograda od inoksa ne zahtijevaju pretjerano održavanje.

Aluminijske ograde otporne su na UV zrake, hladnoću, vrućinu i druge ekstremne vremenske uvjete. 

Aluminijske ograde sastavljene su od iznimno kvalitetnih profila. Prikladne su za montažu u pod i sa strane, ovisno o željama naručitelja.

Potpuno se prilagođavamo vašim osobnim željama glede oblika ograde te vama prepuštamo odabir broja vertikalnih i horizontalnih prečki. Ograde se mogu kombinirati sa staklom, PVC staklom, drvenim elementima, limom i drugim materijalima.

Res ne bi imeli brezplačne izmere?Prepustite to našim strokovnjakom.